Cum ar fi ca in week-end sa inlocuim costumul, cravata si tot ce mai tine de aspectul si atitudinea de la birou cu o pereche de bocanci, o tinuta sport si un rucsac in spate?

Nu este atat de greu pe cat pare. Asa cum momentul inchiderii laptopului tine loc de “log out”, la fel si o zi sau mai multe petrecute pe munte, in natura este cu siguranta un moment STRESS LOG OUT.

Si pentru ca stim ce inseamna asta si ce schimbari pozitive genereaza, ne-am gandit ca poate sunteti curiosi sa experimentati senzatii si provocari noi, care va vor duce intr-o alta lume si care o sa va deschida nebanuite perspective asupra unui alt univers, asupra unei schimbari si nu in ultimul rand, asupra depasirii propriilor limite si temeri.

Nu are importanta nivelul de pregatire sau experienta montana. Putem face o simpla excurise de o zi in Piatra Craiului sau Bucegi, sau putem petrece cateva zile in munti, indifferent ca este vara sau iarna. Vom stabili de comun acord daca vom merge la o simpla drumetie, vom face o escalada usoara sau o tura veritabila de alpinism. Imediat dupa stabilirea tuturor detaliilor, veti fi sub indrumarea ghidului/ghizilor, lasand in urma stress-ul si problemele.

Petrecandu-ne mare parte a timpului liber prin munti, suntem in permanenta la current cu starea traseelor, astfel incat experientele sa fie cat se poate de sigure si frumoase.

Cand facem viitoarea tura?

Close Menu